Sunday, May 31, 2009

Tak Mahu Lena...Terkenang Daku Pada...

Salam buat semua...

Tak lena...Hubby dah lena! Mungkin dia penat..sebab baru balik keje jam 9malam tadi...biasa laa orang keje bidang IT nie kan...sibuk memanjang..tak kira masa dan tak kira hari...ada je keje kan...keje tak habis2...Petang semalam aku dah kemas umah ... lega rasanya...rimas tu hilang sket...baju pun dah siap lipat...lega! Tadi dok belek-belek gambo kucing2 aku..rindu..semua kucing kesayangan aku...semua dah tak de...yang sekarang nie aku tak ske sangat...sebab nakal...suka cakar..jahat la kiranya tu..nyampah...memula dok belek gambo2 lame nak scan...tapi tak de mood nak on scanner lak...malas nak alih barang atas scanner tu sebenarnye....hehehe...biasa laa bila mood malas dah tibe tu kan.. nie antara yang sempat aku edit tadi untuk tatapan semua...Wiggie...kucing putih yang gebus gile...nakal...suka main cak cak ngan aku...tapi dia dok nyorok dalam sinki...heheh comel tul! Rindu aku padanya...dia kejap je dok ngan aku...mati gak..sebab selsema...masa tu umur dia baru 3 tahun...sian dia...



Yang nie plak LUCAS the macho boy...body guard mak aku nie...mana mak aku pegi dia mesti ikut..kalau mak aku pi umah jiran anto barang pun dia ikut..siap pi ngorat kucing jiran aku tu...gatal...ada udang di sebalik mee rupenye...nak ngorat 'anak dara' orang rupenye..hahah...tapi kalau panggil balik...terus balik...tu yang aku sayang kat dia...dia mati..sakit tua..umur pun masa dia mati pun dah dekat 8 tahun...dia manja..suka lentok2 kat aku..kekadang tido ngan aku...sib baik la bulu dia bersih...jadi aku tak de la kena asthma...dia nie kalau mandi suka lari...asal aku mandikan...dia mesti lari...lari badan penuh sabun..saboo je aaa...nakal tul...



Hmmm....gambo2 ada yg dr kamera digital...ada gak dr kamera lama aku..mana sempat aku scan..semua aku scan...kang buruk lak..jadi scan..simpan dalam bentuk digital laa..senang sket nak view dalam pc kan...pc aku pun dah tambah HDD 500GB ari tu...kira orait laa nak load lagu & gambo...kira orait laaa...hubby pun rajin upgrade..aku tukang sibuk jer..malas nak amek port...dulu rajin gak...la nie dah malas..maklum laa..sibuk uruskan hal-hal rumah...jadi tak de masa laa kan...

Ok la....kena tido gak..kang esok lewat lak bangun...hubby tak sabo nak pi Hi Tea tu...so, esok kena kosongkan perut laa pagi2...sebab nak makan banyak kat situ...hehehe...lepas makan nak layan 2 movie kat KLCC...Terminator Salvations & Monster Vs Aliens..comel alien biru..hehehe...so, nak relax tengok wayang nie...kami memang biasa layan sekali 2 movie...syok wooo...Ok laa...daaaa...

Wassalam...

2 comments:

IxoR@ said...

jgn la lupa mengupdate citer pasal hi-tea...

tgk wayang citer apa ?

Heldamelissa said...

heheh nanti kita story..malam nie baru bleh upload gambo..

heheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...