Friday, April 27, 2007

Cuti pun bermula...

Assalamualaikum wrth wbkth....

Huhh...hari nie keje..malas tul nak bangun pagi tadi..harap sangat dapat cuti..tapi tak pe...Isnin dah mohon cuti dan dah lulus..hehehe...kira cuti lama gak le...hehehe..so, esok aku berangkat ke umah mak aku di Lumut..sure laa cuti panjang nie jem plak bandar Lumut..maklum laa bandar pelancongan...sampai aku sendiri pun kekadang malas nak keluar sebab nak kuar simpang umah sendiri pun dah jem...tension jer...ntah hape-hape...

Apa-apapun...Sabtu nie pepagi lagi aku dah kena kuar...dalam kul 8.00am dah kena ada atas jalan raya..so, dapatlah sampai awal dalam kul 11.30am..hehehe..leh lunch kat umah kan...nak drive lagi..huhh...tu yg tak sanggup..sah sah cramp kaki aku...the only driver la katakan...terpaksa laa kan...aku bawak slow je kalau time ramai orang nie..hehehe...tapi mmg malas nak bawak laju-laju pun...ikut speed 110km/j laa kan...wat per bawak lebih..sama gak sampai...bukan tak sampai..tul tak?

Okeh laaa...balik nie nak prepare apa nak bawak...masuk apa yang patut jer...nak isi minyak & pam tayar...hehehe...sebab balik dr Terengganu ari tu tak sempat lagi kemas kini kereta..hehehe...kesian kereta aku...penat long distance...hehehe..tak pe..latih dia sket..chehhh..cam circus lak...heheh..ok la nak makan kuih jap..choww..

Selamat Bercuti buat semua rakyat Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...