Tuesday, August 27, 2013

Meow Meow Di Hari Raya ~ Part 2

Salam...
 
Suka plak share gambar meow-meow.....


Memula suka....cium2...pas tu bertumbuk laa plak...heheh macam-macam aje dorang...ada skandal senyap2 ni...



Enjoy!!

Monday, August 26, 2013

Meow Meow Di Hari Raya ~ Part 1

Salam semua...
 
Sekali sekala upload gambar kucing lak. Dah lama tak buat. Dulu rajin gak kan...Ni gambar sekitar raya di rumah Ibu.
 
 
 
 
 

Sunday, August 25, 2013

Open House & Open Office

Salam...
Balik aje cuti raya,(masa 12 Aug tu) terus nak buat makan-makan. Jamuan kecik-kecik. Variasi rending bersama ketupat dan lemang. Janji ade ok laa kan. Tiada apa pun nak di bawak. Actually ada kek semua. Tapi sebab syok sangat makan. Lupa plak nak gambo semua tu. Heheh...jadi laaa ada gambar nie kan...


Minggu depan lak sibuk laa dengan open house/ open office di sekitar department yang ada. Abis laa...minggu menggemukkan diri gamaknye!

Saturday, August 24, 2013

TnG

Bila jalan-jalan benda ni amat diperlukan. Untuk parking atau untuk tol di highway. Amat berguna. Touch n Go & Smart Tag.



Thursday, August 08, 2013

Saturday, August 03, 2013

Switch Off to get Connected!

Suka sangat iklan Maxis nie.....

Kisah city boy (Aiman) yg hidup dengan Wifi & HP, bila tiba di kampung adik sepupunya (razif) swith off wifi hanya untuk mengeratkan lagi hubungan sesama saudara (cousin) - sometimes the best way to connect - SWITCH OFF - Moralnya - Walau kita hidup penuh dengan Hi-tech stuff & gadget - tali persaudaraan jgn di lupakan 



August dah tiba...

Salam semua...
Sumber : Google

Kejap aje dah masuk AUGUST! Tak sedar dah dah 8 bulan di tahun 2013. Kejapnye! Masa berlalu begitu pantas. Yang penting sekali minggu depan dah raya! Lagi 5 hari nak raya nie...perghhh cepatnya masa berlalu. Kejap aje Ramadhan dah berakhir. Dah nak masuk Syawal

So today nak masak apa untuk berbuka ye? Ingat nak mula habiskan lauk pauk yang ada dlm peti ais before balik berhari raya. Sayur2 pun nak dihabiskan jadi tak kelayuan bila balik sini dah. 

Raya kali ni aku tak balik cuti lama. Kejap aje. Simpan cuti sket untuk agenda lain. Hehehe..nanti akan distory kemudian hari yek. So, entry panjang akan bermula lagi la...so, nantikan laa yek....jangan malu2 dan jangan segan2 untuk membaca entry yang akan datang

Okay laa..nak memulakan aktiviti hari ini..iaitu mengemas rumah!

Okay chowww...

Wassalam.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...