Sunday, May 24, 2009

Eat & Movie Time..

Salam buat semua...

Huhu...penat tul...baru sampai rumah tadi jam 8.00pm..tepat time Buletin Utama di TV3...hehehe...sebenarnya baru balik dari tengok wayang citer PUSH...best gak citer dia...citer ala-ala HEROES..sapa yang tengok HEROES tau laa apa kan...tengok tayangan jam 4.45pm...start lewat dek iklan laa..macam biasa kan...sampai je kat Pavillion tu..kami terus amek tiket yang kami booking secara online..senang sket...tak yah la berbaris panjang-panjang kan...sampai jer terus ke GSC Reservation Counter...collect tiket dan blah pi Food Republic untuk makan....heran gak masa tiba kat food court tu...tak ramai macam selalu...selalunya pack gile ngan orang...penuh..tapi kali nie beza tul..kurang orang...mungkin penangan H1N1 kot...so, ramai tak kuar laa..semua pakat dok umah jer laa kot hujung minggu..hehehe...kira bernasib baik laa dapat tempat duduk untuk makan...order kuey teow & fried carrot cake...dan jus ice peach tea....hehehe...lepas makan...konon nak pi Sony Centre kat level berapa ntah...lupe lak...hehehe...so, masa on the way tu...jumpa laa kedai Chewy Junior...so, singgah beli Vanilla Junior & Chocolate Junior...RM 10 untuk 2...banyak lak tu...
Fried Carrot Cake
Fried Kuey Teow



This is our dessert for today at Chewy Junior...
Vanilla Junior & Chocolate Junior

Anyway, citer nie pasal orang-orang yang ada special abilities...macam-macam kebolehan yang mereka ada...dan mereka hendaklah menyelamatkan diri dari kumpulan kerajaan yang diberi nama DIVISION...yang akan menangkap mereka & kurung mereka....kemudian suntik mereka dengan sejenis dadah...cerita nie di filemkan di sekitar Hong Kong...movie ini dibintangi oleh Dakota Fanning, Chris Evans, Camilla Belle dan ramai lagi...tapi okay laa citer nie...ending dia ok gak...tak la teruk sangat...sebab ada masanya cerita nie ada plot yang agak bosan sket...tapi kalau nak tau...baik tengok sendiri laa...keseluruhan BEST laa cerita nie...heehe...

Okeh laa..nak lena awal sket..esok keje..adehh..bosan kan...cuti keje cuti keje...kalau cuti selalu kan best!! Tunggu bonus..kalau ada aaa...harap ada...increment baru je dapat..tapi tak memuaskan laa...kalau nak ikut nafsu manusia..tak penah ada yang rasa puas hati kan...hehehe...okeh..chow ...ngantukzzz.....

Byee...Wassalam....

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..
nampak enak...:)
nak jugak..

yantz-yeem said...

sonot toi tgk blog n fp ko nie helda...asyik gambo makanan je yg aku nmpk hahahaah...ko pon suka masak2 kan...mmg pro la ni eks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...