Thursday, September 26, 2013

Banyak Cerita nak Cerita!

Salam semua,

Lama tak berblogging sejak balik dari cuti. Banyak nak cerita...cerita dalam cerita! Cuti panjang. Jauh juga berjalan.

So nantikan....



Sunday, September 15, 2013

Thursday, September 12, 2013

Santai...

Assalamualaikum....

Kan best kalau petang-petang hari gini dapat layan 'bantal'...mata dah rasa kuyu sangat ni...tak larat nak bukak dah...memang kalau suh tido terus lena ni...lelagi bersama bantal comel ni plak..alahaiiiii....


Tak pe..esok dah weekend...dan adalah cuti panjang yang ku nantikan...alahai seronoknya!!!

Mood minggu ni...

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Counting days lagi? Yes of course...still continue counting! Yeay!! Anyway, kegirangan minggu ni sukar digambarkan la. Walaupun cuaca ala2 winter di ofis mahupun di rumah, tak mematahkan semangat yg berkobar2 ni
..

Semalam petang balik keje nasib baik laaa tak hujan. Lega! Kalau tak asyik kebasahan aje. Mana larat kalau hari2 basah dek hujan kan. Mau demam jawabnya...so balik aje semalam terus masak lauk pauk simple ikut suka punya resepi...bukak peti ais ada pucuk paku..so jadikan Masak Lemak Pucuk Paku...tengok lagi..ada tauhu lak..so masak Sambal Tauhu...tambah sket Telur Dadar..ok la tu. Makan berdua tak perlu byk...kenyang..Alhamdulillah...

Esok balik keje kena sambung kemas beg. Dengan gigihnya kena muatkan semua dalam satu beg. Moga beg muat. Hehee nak ke mana? Ada laaaaa....tunggguuuuuuuuu updatenya nanti okay!!

Wassalam!!!

Wednesday, September 11, 2013

Counting days ....

Assalamualaikum semua....

Tajuk aje dah saspen...hehehe..counting days untuk apa ye? Nak tau? Nantikan aje laaa eh...

So sambil-sambil layan laaa dulu kuih muih extra dr hari raya di petang2 hari ni eh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...