Saturday, May 26, 2012

:: Christina Perri - A Thousand Years ::

Salam...

Jom layan....bukan ada kena mengena ngan Twilight la...saja isi masa lapang kan...tak de
mood nak berblogging. Cuma sekadar nak isi masa nyanyi2 karaoke...



Thursday, May 24, 2012

:: Christina Perri - Jar of Hearts ::

Salam semua,

Cepat aje kan dah Khamis. Laju aje masa berjalan. Tik tok tik tok! Aku pun tak saboo nak menunggu hujung bulan nie. Sebab apa? Hehehe nanti tu aku story kemudian. Kalau syok bleh laa story, tapi kalau tak syok tak mau la citer kan! Segan weyyy....

Anyway, masa terus berlalu, dan kejap aje. Lagi sebulan nak ke satu destinasi. Destinasi ke mana? Huhu nantikan...nanti aku story kemudian. Sekarang nie tak feel nak story lagi. Lom bangkit lagi kehangatan nak berceritanya tu. Hehehe...nanti story with photo skali. Baru best untuk di lihat kan...

Nie lagu Christina Perri selain dari lagu A Thousand Years .... Jar of Hearts...lagu faveret aku nie...so, layan ajer laa eh...

Saturday, May 19, 2012

:: Wedding Anniversary ::

Salam...

Dah lama nak update pasal pegi makan-makan with my dearie Hubby kat T.G.I Friday, Wangsa Walk Mall. Aku nie bukan jenis suka pegi tempat-tempat macam nie...so, bila Hubby ajak, memula rasa macam tak mau. Tapi pegi gak la...saja nak cuba lain dari yang lain kan. Sekali sekala apa salahnya!

Antara yang kami order:
:: Pineapple Juice & Strawberry Juice ::

:: Bufflo Wing ::
 
:: Barbeque Burger ::

:: Championship BBQ Chicken ::
Overall, bagi aku biasa aje. Ayam dia dry sgt. Tak berapa sedap. Sebab dah dry, rempah-rempah tak rasa laa kan. Tak kena ngan selera aku sangat. Huhuh..ntah laa...but I enjoy the day with dearie Hubby...hehehe dinner for two.

So enjoy tengok makanan eh....

Wassalam...

Sunday, May 06, 2012

:: My Birthday Celebration ::

Salam semua,

21 April yang lepas jatuhnya tarikh lahir saya. So, celebrate with family. Kat mana? The Manhattan Fish Market @ Pavilion, Kuala Lumpur...sebab mula-mula nak ke tempat lain, tapi tempat tu tutup lak...jadi plan B laa jadinya!

Apa yg secret?? Hmmmm...

Mula-mula tak tau nak ke mana pun. Main masuk ajer laa terus ke Pavilion tu. Then ronda-ronda area Foodcourt...macam tak de menarik. Tapi bila dah puas ronda tak tau plak nak pilih yang mana kan...Last2 masuk laa Manhattan Fish Market....since aku pun tak penah makan kat sini, jadi pegi ajer laa...Tak tau nak order apa, sebab tak penah pegi la katakan...alahaiii terasa kampungan sesangat. Tapi tak pe aaa cuba benda baru kan...menu pun biasa aje...so, pilih ajer laaa berdasarkan gambar yang diberi....

Order pun bermula...servis ok-ok aje laa....kena panggil baru nak mai....sekeh kang waiter nie...aku order Crabby Olio...Sedap! Tak sangka sesedap tu plak rasanya. Huhuhu suka sesangat!!
Crabby Olio
Then hubby order ni lak...Cherry Snapper Fish & Chips...Sedap gak...berbaloi laaaa...yang nie kami kongsi berdua...then hubby order lak Chicken Olio....tapi sampai Chicken & Rice lak....malas nak tukar...sebab servis slow sesangat..jadi makan ajer laaa...

Cherry Snapper & Chips
Order lain dpt lain....makan aje laa kan...
Yang lain-lain order lebih kurang gak laaa....cuma si Mira aje order Small Mix Grill...nampak menarik...banyak plak tu...macam-macam ada di dalamnye. Dah nama Mix Grill kan...apa yg ada dlm laut tu dia mix skali laa kut...ada Udang, Sotong, Kepah, Ikan Dori, Sayur etc...byk giler...sib baik aku tak order nie...hahah

Small Mix Grill
Anyway, TQ Long sebab belanja birthday gurl nie...hehe...and thanks to all yg celebrate skali....perut dah kenyang...hati dah senang...lepas makan tu kami jalan-jalan jap kat Pavilion...then terus ke Jusco Maluri lak...jalan-jalan kat sana lak. Sebab Long nak beli barang dia..jadi terus laaa beramai-ramai naik kereta bersama hahaha...penuh kereta si Mira..hahah tak per...

Nanti aku update lagi kisah makan-makan....tak larat nak tengok nanti...mau pening tengok makanan ajer kan..heheh ...okay...chow!!

Lagu :: Hatiku Milikmu ::




Tuesday, May 01, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...