Wednesday, January 11, 2012

:: Cheese Naan Meleleh & Meletupss ::

Assalamualaikum....

Hai! Hmmm kali ni nak ajak semua pegi makan-makan di RSMY - House of Real Briyani di Medan Tuanku berhadapan dengan Maju Junction. Lokasinya agak tersorok sikit. Kalau nampak Hotel Lotus & Restoran Lotus tu...korang bleh laa nampak lokasinya.

Hari Jumaat kami balik agak awal dari biasa. 445pm dah keluar ofis. Jadi terus laa menuju ke sana. Tapi sampai awal sangat lom lagi laa dia mula menebarkan cheese lagi. So, dok pekena Milo Ais dulu. Cawan tinggi. Kira gelas besar la. Memang berbaloi.

:: Cheese Naan & Garlic Naan ::
Lebih kurang jam 545pm kami dah mula order laaa...so, jam 6pm dah dapat laa Cheese Naan tu...memang rasa berbaloi sangat laa tunggu kan. Rasa puas hati dan kenyang. Alhamdulillah. Untuk hari nie kami order 2 jenis Naan. Garlic Naan & Cheese Naan. Konon nak merasa aaaa...tapi memang sedap semuanya. Selain tu kami order Kimma Daging & Kuah Dhal. Memang tersangat la sedap dan kenyang sampai ke esok terus.
:: Cheese Naan baru tiba ::
:: Tarik cheese...perghhhhhh ::
:: Kuah Dhal ::
:: Keema Daging (RM10 sepinggan)...Berbaloi sedap! ::
Memang untuk hari itu kami puas hati sangat. Antara Roti Naan paling sedap penah makan laa..memang berbaloi untuk kekenyangan! Hehehe...Alhamdulillah.

Meleleh air liur? Apa lagi...pergi laa sekarang...Ok...chowwwwww

2 comments:

BENA said...

adehhh . dah la bena skg tgh lapo dekat opis . tengok pulak cam gini . bertambah lapaaaa

nway . bena tak penah ag makan chesse gtu . nanti nak try jugak laaaaa . heee :)

Heldamelissa said...

hehehe jom try bena...sedap gile..mkn smpi tak larat bangun dah masa tu..padahal akak mkn setengah aje tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...