Friday, May 29, 2009

Hujung Bulan ...

Salam buat semua...

Pejam celik pejam celik...dah hujung bulan
MAY...cepat je masa berlalu kan...ari tu baru je aku rasa masuk bulan May...nie dah hujung May...tak sedar masa berlalu betul...ari nie aku boring...tak jadi pi Bazaar kat Jalan Tengah pun...malas...panas lak tu..lagi laa aku malas...kang pening plak pale aku...jadi baik pi makan kat 7th floor..makan Nasi Kukus Ayam Berempah...lagi best..then borak ngan kawan aku..heheh...kat cafe pun tak ramai...maklum laa sebagai staff ada yang dapat bonus...aku?? Mungkin esok...kena tunggu esok...check online je la esok pagi..heheh ...harap ada...semua orang berharap je kan...

Dok congak-congak...nak pi bercuti lagi...ke mana? Yang dekat-dekat jer la kot...
KDNK kan menurun kepada paras NEGATIF..jadi kena kurangkan ke mana-mana...teruk tu...bercuti dalam negeri jer...cadang2 nak pi Sungai Klah Hot Spring Park...tengok la cam ner...tapi hubby dah setuju nak pi bermalam di sana terus...beriya tul...dia nak pi mandi kat kolam laa tu..tu yang happy sangat nak pi tu..heheh...dah surf dah kat internet...tempat menarik..so, memang confirm nak pi laa kot...heheh...

Ok laa...nanti nak siapkan apa-apa yang perlu di bawa....sok dah pegi nanti aku update lagi ek...hehehe :) okeh...story lagi naaa....chowww....



3 comments:

IxoR@ said...

Kat mana lokasi sg klah tu? nampak menarik betul la.

Anyway, selamat bercuti helda...

IxoR@ said...

Kat mana lokasi sg klah tu? nampak menarik betul la.

Anyway, selamat bercuti helda...

Heldamelissa said...

ohh Sg Klah Hot Spring tu kat Sungkai Perak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...