Friday, February 10, 2012

:: Ariana Mikhail Plak ::

Assalamualaikum...

Musim melayan drama aku dah mula balik dah nie. Sekarang nie antara c ter yang aku tengah tengok di TV9..TV9 bukanlah channel faveret pun. Jarang tengok...kalau tekan pun sekali lalu ajer...slot Ratu di TV9 bakal menyiarkan drama terbaru berjudul Ariana Mikhail. Ia dibintangi oleh Nora Danish & Sein. Bersiaran setiap Isnin hingga Selasa jam 8.30malam. Nak tau best ke tak...kena laa layan sendiri eh ... heheh :)


Nora
:: Ariana Mikhail ::
Drama siri kegemaran ramai baru ajer berakhir petang tadi. Gemersik Kalbu. Mesti ramai yang tengok kan? Citer nie ari tu gantikan citer Tentang Dhia ari tu. Aqasha & Ayu Raudhah adalah pelakon utama. Suka melihat kenakalan si Suffian. Cuma Ayu Raudhah nampak tembam jer sket...heheh...OST untuk drama nie pun best sebab dinyanyikan sendiri oleh si Aqasha ~ Obsesiku. Hehe lagu nakal dia...lama tak dengar dia menyanyi.

:: Gemersik Kalbu ::
Setiap Jumaat lak bleh layan Dingin Lavenda @ TV3. Drama 'DINGIN LAVENDA' diilhamkan daripada Novel DINGIN SALJU INDIANA tulisan Pn Nurolsham Saidin.

:: Dingin Lavenda ::
So, apa lagi? Jom laa menonton. Hehe, saja laa isi masa lapang di hujung minggu. Kekadang tak sempat tengok time live kan. Tengok laa kat Tonton atau encik suami tolong rekodkan di Astro PVR kami. TQ babey!!

Saturday, February 04, 2012

:: Weekend Ku ::

Assalamualaikum...


Weekend keje aku macam biasa..Layan YouTube ler. Tak pun layan ajer laa Tonton tengok balik semua citer2 yang aku terMISS. 


Sekarang nie banyak kan drama-drama kat TV. Jadi nie antara lagu yang tengah HIT la untuk Dingin Lavenda ... Bila dengar 2-3 kali best lak...Heheh jadi layan la sat...





Okay nak sambung lagi marathon drama bersiri kesukaan ku...weekend ajer laa dapat tonton ke semuanya kan...Okay..chowww...


Wassalam...


Friday, February 03, 2012

:: Happy Friday ::

Assalamualaikum....

Sukanya...It's FRIDAY! Alhamdulillah dah JUMAAT dan cuti lagi untuk minggu nie kan. Syoknye asyik cuti ajer. Isnin - Selasa cuti. Memang best. Jadi apa nak buat weekend nie? Ntah laa...tak tau apa nak buat lak. Kalau rajin nak masak sedap laa kut macam biasa. Huhu...abis ari-ari masak tak sedap ker? Hehehe...tak de laa...nak masak yang istimewa sikit laa kut...saja la kan. Weekend kan...


Okay...enjoy the weekend! Chowww...

Wassalam...

Thursday, February 02, 2012

:: Kerja...Kerja & Kerja ::

Assalamualaikum....

Alahai. Cuti dah abis. Esok KERJA. Cuti sehari. Keje 2 hari. Then cuti lagi sampai Selasa. Maulidur Rasul + Thaipusam. Malaysia memang kayooo cuti. Tapi malas nak ke mana-mana laa cuti. Sebab mesti highway jem giler! KL lengang sket laa....kalau perayaan yang panjang baru kosong sesangat...heran aku dorang nie...rajin jalan-jalan...duit sentiasa ader aje kan...hmmm...


Kerja sok mesti penat. Sebab kena cover kerja untuk 3 orang. 2 cuti. Sorang lagi? Tak de function pun kalau ado di ofis pun. Semak ofis ajer...Ntah kenapalah dia tu kerja aku pun tak tau la. Baik dia dok umah ajer. Last2 aku yang letih la kan macam biasa.

Yang pasti esok kalau balik kerja sah aku melepek laa kan. Letih sungguh laa...nak buat cam ner kan...kerja. Amanah. Jadi kena buat keje untuk gaji HALAL laa kan. Okay laa...baik aku tido dulu. Kang esok tambah penat. Walaupun rasanya memang dah agak lewat sangat nie...Adeiii lalai bile berinternet...okey...choww...sok sambung gi ek..

Wassalam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...