Saturday, October 01, 2011

Melaka plak!

Assalamualaikum wrth wbkth

Ke Melaka lak lepas balik dari Langkawi ari tu. Kali ni pegi untuk 1 malam sahaja. Tak duduk lama. Penat gak laa...sebab perjalanan sambung menyambung lak tu. Perghhh macam tak percaya jer aku travel sana sini dlm masa 5 hari sahaja. Letih tu tok sah cakap laa...

Taman Mini Malaysia dan Mini Asean
Model 2 Generasi


Malam hari plak kami jalan-jalan di sekitar Bangunan Merah & Jonker Street tu. Ramai orang. So, orait la kan. Sebab orang masih ramai walaupun dah jam 11pm.

 
 
Siang before balik KL kami sempat laa naik MENARA TAMING SARI...best gak...tapi memula tu cuak gak...gayat seh...nampak keluruhan bandar Melaka dari atas....






Dah tau tak apa mau story...mata nak tido...esok citer lagi laa kut...tengok cam ner eh...story pun dah nak habis. Nanti ada holiday terbaru. Insya'Allah kali ni nak update awal sket la. So, where is my next holiday? KK here i come! Lagi 3 minggu aje. 
 

3 comments:

Heldamelissa said...

Nak ke Melaka lagi...tapi ntah bile laa....jom pegi jalan2?

IxoR@ said...

Saya tak habis explorer Melaka lagi...

Belum sampai rasa excited lagi nak jalan-jalan satu melaka....

Heldamelissa said...

hehe tu laa...nie pegi Melaka balik setelah sekian lama tak pegi...nie pun sepatutnya entry bulan May...sbab pegi masa bulan May...sibuknye pasal lupe nak buat entry...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...