Saturday, July 25, 2009

Apa yang di 'GRAB' hari nie...

Salam buat semua...

Huhu...hari nie
Jumaat...paling aku suka dalam semua hari...hari paling baik dalam kalendar Islam...hari orang lelaki menunaikan solat Jumaat...dan penghulu segala hari...dan hari nie gak ada Bazaar kat Jalan Tengah...hehehe...seronok bukan kepalang bagi kaum hawa yang tengah berkepuk duit di dalam tas tangan tu...hehehe...CASH sahaja ek..tak de kad kredit di bazaar nie...hehehe...dan yang pasti ramai berkorban duit pada hari nie...duit untuk makan...duit untuk beli baju...duit untuk beli buah-buahan...duit untuk beli tudung, kain & macam-macam benda lagi bleh beli...tak larat nak senarai laa...kalau senarai...sampai esok pun tak akan tamat...panjang benor list nye...

Aku antara '
mangsa' terbaru korban duit tu...hehehe...nak kata baru tak baru laa...ok laa dari mangsa-mangsa lain...heheh...hari nie je 3 helai tudung aku beli...konon nak match dengan baju2 yang ada di dalam koleksi...tapi nanti ntah ke mana lak tudung tu pegi kan...hehehe...berebut tudung di bazaar tu macam dah biasa..kira macam beli ikan di pasar je..hehehe...dilonngok-longgok lak tu...satu benda lagi yang aku beli...blouse color purple...heheh...sebab comel yang amat...jadi aku pun tergoda laa ngan baju tu...

:: Tudung Yang Cute ::

:: Baju yang Cute Itu ::

Hmmm...setelah penat membeli belah bersama teman aku tu...penat2 dia datang dr bangunan MBB tu...sebab nak pi Bazaar tu...semangat tul dia...kalau aku sure malas giler...heheh :) rela dok ofis laa..hehe...ok sambung balik cier...lepas dah berpanas-panas dan bermandi peluh...kami sejukkan badan kat WELD lak...dok dalam aircond...untuk menikmati Sundae kat Mc D...tapi penat lak beratur panjang tadi...ramai orang...maklum laa semua 'tengah kaya' kan...penuh laa...penat berdiri je...adehh..tapi nak makan Sundae punye pasal..sanggupkan aje laa...hehehe...

5.00pm...semua dah sedia nak sign out...heheh...tak sabo nak balik..penat laa dok ofis...ari nie keja melambak...dah le sejuk giler aircond...keje banyak pun tak cukup nak memanaskan badan...mungkin kena jogging dlm ofis nie kot..hehehe...smpi umah dalam 5.30pm...lega...naik motor memang la cepat sampai umah kan...30 min je dr KL...tu pun sebab ikut AKLEH...heheh...laju je...tapi takut ikut situ..sebab semua kereta laju2...bawak ikut suka bapak dia je...

Sampai di rumah...letak beg kerja dan segala benda dari ofis...turun amek kereta lak...nak pi Carrefour Wangsamaju...beli barang-barang bulanan...macam-macam la nak dibeli kan...biasa la tu..penuh bakul gak...ramai gak orang hari nie...ambil benda2 penting jer...then terus ke kaunter nak bayar...tapi biasa laa...kena beratur lama sket..sebab panjang gile barisan..smpi bengkang bengkok dah... hehehe...lepas selesai..terus pi makan kat Jom Bali...lapo gile...pas tu terus balik umah..tak larat dah nak jalan2...esok esok je laa...

Okeh laa...rasa nak lentok dulu...esok nak bangun awal lak....nak kemas2 apa2 yang patut kan..biasa laa..hujung minggu punyer xtvt tu...kena laa kemas2...letih..tu perkara biasa...okeh...nak tido dulu...chow chin chow...

Wassalam...

4 comments:

Abg Din said...

shopping ye...

dah gaji ke tu?

:D

Heldamelissa said...

ye bershopping...

tak perlu tunggu gaji pun boleh...

cuma kalau gaji tu lebih best la..

mizz-siti said...

wahh...bestnya shopping...dah namanye orang pompuan kan..bab shopping kompem laju..hehehe..

dzu said...

kita pun gi the weld last week..makan @ food court..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...