Thursday, July 23, 2009

Apa nak jadi??

Salam buat semua...

Apa nak jadi? Lama rasa aku tak update...bukan apa..line slow..tension jadinya...pas tu keje plak banyak 2-3 hari nie...kiranya SIBUK la...jadi malas laa nak online kan...sorry yek kengkawan...bukan tak mo melawat blog korang...semua benda diatas mengganggu perjalanan harian lak...tension beb!!

Anyway, 2-3 hari nie sambung kerjaya mengupload resepi di web...di facebook..di blogspotso, sapa nak tengok resepi-resepi di bawah boleh laa tgk kat http://heldamelissa-kitchen.blogspot.com/. So, nak tengok resepi menarik..boleh laa..cuma tak seberapa je...saja kongsi minat dengan orang lain...resepi yang simple2 je...huhu..so, sempat laa upload & update beberapa resepi yang aku masak 2-3 hari nie...



Ok laaa...nak rehat jap...lunch...nak tido jap...ngantuk...zzzzzzzz....nanti lepas nie baru bangun utk makan laa kot...adiosss...byee...

Wassalam...

3 comments:

Eyda Chan said...

duhhh syiuk nya ble tido time2 mcm ni.. huhuuh

IxoR@ said...

ada masa memasak & berblog...itu sudah cantik...

letak more resipi utk ixora terus rasa nak makan...makan....dan makan....

;D

Heldamelissa said...

hehehe...makan jgn tak makan Ixora...selamat mencuba la resepi2 tu..okay!

Eyda..syok kan tido ..jom tido....zzzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...