Tuesday, June 23, 2009

Felda Residence Hot Spring - Part I

Salam buat Semua...

Arghh rindu utk berbicara lagi...dah bape hari tak jenguk blog..maklum laa baru balik dari Cuti-Cuti Malaysia...best cuti...walaupun sekejap..tapi masih terasa lagi keseronokannya...cuti ke mana? Haa...nie laa nak story...cuti ke Hot Spring...kat Felda Residence Hot Spring @ Sungkai, Perak...1st time aku pegi dah jatuh cinta laa...best tak terkata...

Kami tiba kat situ hari Ahad...kira-kira jam 11.00am..perjalanan kira-kira sejam dari KL je ke Sungkai nie..kami terlewat sket sebab tunggu member...biasa laa ada anak2 nak diuruskan jadi lewat laa sket kan...so, sampai pun dah tengahari kan...matahari dah tinggi...perut dah lapar... so, sampai2 je...terus buka bekalan yang di bawa...dan makan...lepas tu baru mandi manda...memang best!!

Kat sini macam2 aktiviti bleh dibuat tau..mandi kat Mountain Spring Pool
bleh...kat Hot Spring Pool bleh...gi Reflexology bleh...gi aktiviti Merebus Telur pun boleh...nak pi SPA pun boleh..ada gak kat situ..memang best laa ....pendek kata semua boleh laa...Best

Nanti aku sambung Part II lak...ada keje sket laa..tak sempat nak buat..nak edit gambo..bz lak ari nie..heheh ...harap maklum yek !!

3 comments:

IxoR@ said...

Helda, ini tempat baru ke...?

Cam best je.

Zamz said...

emm mcm best je tempat ni..cuma tak tau kat mana je..blehla try pegi lepas ni

Heldamelissa said...

mmg best gile tmpt nie..
terletak di SUNGKAI, PERAK..
tak jauh dari TOL SUNGKAI...
ada signboard ...senang je..
best..pegi laa sana...
cuti2 malaysia kan

tmpt nie dah lama gak Ixora..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...