Sunday, June 28, 2009

Blast Weekend!!

Salam buat semua.....

Huhu...what a wonderful weekend...Sabtu sibuk bergegas ke pawagam....nak tengok Transformer seawal jam 11 pagi...tak awal laa tu...awal lagi 10.30am punyer tayangan...tapi aku malas nak booking awal...kang terlewat sampai naye lak...rugi laaa...kali nie tengok wayang kat TGV KLCC...ok laa...aku rasa ada dekat 3-4 tahun gak aku tak pi TGV nie...hehehe..tak tau laa..dah tak gemar ke KLCC agaknyer...

Review Transformer:Revenge of The Fallen..tak yah laa kot....sebab terlalu BEST...sampai tak terkata laaa...memang puas hati laa tengok...nak tengok kali kedua lak nanti...sebab memang dah dapat tiket coperate...Selasa nie laa kena pegi..lepas keje jam 7.30malam...hehehe...best...tak sabo nak tengok kali ke-2 laaa...

Lepas pi tengok wayang ari tu...singgah ke Toy'R'Us...best...nak carik laa si BumbleBee & Optimus Prime..ari tu dah tengok action figure dia..tapi tak de...takut konon2 ada...so, saja laa pusing....tapi dapat benda lain lak...magnet..nak lekat kat peti ais....dah memang hobi...penuh dah peti ais dengan fridge magnet...hehehe..hobi nak buat cam ner kan...nanti aku upload gambo fridge magnet aku punye koleksi laa ek...hehehe...

Ok laa..nak pi kemas-kemas apa yang patut..esok dah keje..boringnye...kan best kalau dapat dok di rumah sepanjang masa...hehehe...okeh..chow chin chow.....

2 comments:

Eyda Chan said...

ini la ceta yg betul2 buat aku x sempat tgk jam.. hp bunyi pun aku biarkan.. tidak ada seminit pun aku abaikan ceta ni... bestttttttttt!!! nanti mo tgk lagi!!!

riBEna said...

nk gak tgk cte nihhhhhhhhhh~
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...