Saturday, August 13, 2011

:: Berbuka Sorang ::

Assalamualaikum wrth wbkth...

Ramadhan ke-13...Alhamdulillah. Weekend hari nie tak de yang istimewa. Masak berbuka puasa pun simple jer. Wat per nak membazir kan...sebab berpuasa pun bukan pasal makanan aje...semuanya adalah mengenai ibadah kita di bulan Ramadhan...

Hari nie juadah berbuka puasa simple & easy jer...Nasi Goreng Kicap Ala Thai, Kerabu Daun Selom & Sambal Telur. Masak tu ajer. Masa nak masak lak..tetiba hubby dapat call dia kena pegi ofis plak. So, nampak gayanya macam aku berbuka sorang jer hari nie. Dan tepat sekali, ye aku berbuka sorang2 di rumah hari nie. Sedihnye.

:: Kerabu Daun Selom ::

:: Nasi Goreng Kicap Ala Thai ::

Esok menunya? Ntah le... Rasa nak masak spaghetti bolognaise atau macaroni bakar jer la kot...tengok pada selera cik abe kite tu la kan...hehe kena tanya la kan...Esok update lain naa...nanti nak upload resepi kat blog resepi lak... okay...Selamat bersahur semua...


2 comments:

zamz said...

lain kali ajak la geng blogger bebuka cfm meriah hehe

Heldamelissa said...

hehe insya'allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...