Tuesday, August 02, 2011

:: Rasa Nak Bercuti Lagi... ::

Assalamualaikum,

Tiba-tiba teringat percutian yang lepas. Rasa nak sambung cuti lagi. Huhuhu...Memang best 4 minggu lepas...bercuti di PD...Release tension! Syok tul. Masih teringat-ingat2 sampai sekarang ni...

Legend International Water Home...Akhirnya sampai gak aku tempat tu...memang percutian paling best laa aku penah pegi so far. Memang tak mengecewakan tempat tu...kalau bagi duduk 3 hari 2 malam pun sure aku tak keluar dr bilik laa...sebab sibuk berenang dalam kolam hehehe...maklum laaa ada private pool sendiri kan...privacy sket kan...


:: Luar hotel + Private Pool di bilik ::

Hanya dapat duduk untuk 1 malam sahaja. Tapi tu pun dah rasa macam best semacam. Kalau duduk 3-4 hari lagi rasa best. Heheh ...tapi tak mampu laa nak duduk lama-lama kan. Semalam pun dah rasa mahal sangat...May be next time laa kot....nak duduk 3 hari 2 malam lak...so puas sket berenang kat kolam tu hehehe...anyway memang best hotel tu...

:: Lobi Hotel + Hotel Atas Air ::

Tak sabar nak tunggu next holiday ni. Next holiday? Hmmm wait eh....in October nie. Dah beli tiket + hotel dah booking pun...di mana? Nantikan yek....Okay...Chow....

Wassaalam...

2 comments:

Fadzillah said...

wahh..memang best hotel ni..pool kt dlm bilik sendiri, takde la segan nak bersiram..hehe

Heldamelissa said...

tu ler pasal...best tau sini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...