Monday, August 30, 2010

Buka Puasa @ Kenny Rogers

Assalamualaikum wrth wbkth...

Kejap je dah Ahad...cepat tul masa berlalu...dan tak lama lagi nak raya....ari nie lepas kemas rumah dan pasang apa yang patut...ingat nak pusing2 laa shopping complex sekitar Hulu Kelang nie...heheh...then tetiba hubby bagi cadangan nak ke Jusco...Okey laa tu...rupa2nya nak ke Jusco Alpha Angle dan Jusco Setiawangsa...wahhh dari Jusco ke Jusco laa kiranya nie....abes pusing semuanya..letih..sakit kaki...dah tu..alang-alang terus berbuka di luar laa...hubby punyer treat lak kali nie..hehe

Quarter Meal Black Pepper & Balinese Chicken

Pilih punya pilih...akhirnya Kenny Rogers menjadi pilihan...Alhamdulillah, ada 1 lagi seat untuk kami....lega sempat booking...dah booking, pilih menu dan bayar siap2...pas tu kami pusing-pusing laa Jusco Setiawangsa...sampai sakit kaki lenguh ronda...tak ramai orang macam kat Jusco Alpha Angle...sana sampai jem jalan...Selamat Berbuka Puasa..


3 comments:

IxoR@ said...

Helda, kenyang ke makan itew aje?

hehehehehe....

Oh ya! nak bgtau... tlg check email awak ye.. about Lucky Draw Green Park....

http://edgwaregreenpark.blogspot.com/2010/07/19-orang-bertuah.html

Heldamelissa said...

hehe kenyang alhamdulillah...dah check n dah emel...TQ ek..

Heldamelissa said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...