Saturday, August 08, 2009

Dinner @ Home

Salam buat semua...

Huhuhu...dah malam hari pun masih online...hehe excited nak upload gambo sebenarnya...gambo makanan...yang siap di masak..hehehe...hari nie Jumaat..balik jam 5pm...hubby pun sampai awal...jadi sampai umah dalam 530pm...best giler...apa lagi terus masak apa yang dirancang ler...buat Nasi Tomato + Ayam Masak Merah...memang teruja...tak penah buat Nasi Tomato lagi...selalu buat Nasi Minyak atau Nasi Beriyani je...nak cube la konon...hehehe...

Resepi bleh di ambil terus dari dapur ku secara online ek...http://heldamelissa-kitchen.blogspot.com/...hehehe...so, nak pi ler sana ek....godek la apa2 yang patut okeh..kalau nak cube sila laa....resepi nie simple...dah ubah suai sket sebenarnya...

Hmmmm...setelah siap di masak...hidang dan makan laa kan...hehehe ...rasa lapo tak biler tengok gambo tu?? Hehehe...jangan jeles...anyway, nanti akan di upload laa resepi kat web aku okeh... hehehe ...so, enjoy laa tengok gambo nie ek...hehehe...

Choww...Wassalam....

4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

salam kakak, nanti kakak masakkan untuk saya ye...:)

Heldamelissa said...

heheh bleh bleh....

IxoR@ said...

Ha....jangan lupa masakkan dan tapau satu untuk Ixora juga....

:D lapor oh lapor...

Heldamelissa said...

ehehehe...nak tapau bape bungkus Ixora? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...