Wednesday, October 20, 2010

Today 20.10.2010

Assalamualaikum wrth wbkth semua,

Salam 20 Oktober!! Hari nie satu tarikh yang cantik selain dari 10.10.10 hari tu...mesti ada yang menikah pada tarikh nie...ada gak yang dapat anak time nie...TAHNIAH buat semua ye sibuk menyambut tarikh istimewa ini. Aku? Hari nie kerja macam biasa dan tak de yang istimewa pun, malahan kerja pun banyak lak hari nie...pas tu migraine lak...aduhhh sengal pale jap laa...

Lagi sebulan nak sambut raya Aidiladha plak...huhu kejap jer kan...baru je abis Syawal dan nak sambut raya Korban plak...dan musim haji pun dah bermula...pada yang mengerjakan Haji...selamat pergi & selamat kembali...semoga ibadah sempurna di sana...Aminnnn...

Rindu nak balik jumpa Ibu. Dia sibuk dengan kucing-kucing dia je kat umah tu. Bila di ajak ke KL...macam-macam alasan yang diberi...jadi biar lar dia layan kucing-kucing dia tu...raya tu sempat laa aku snap gambar-gambar terbaru kucing-kucing 'gedik' aku untuk tatapan semua...

Mek
MEK

Romeo
ROMEO

Raya Haji ni nak masak apa ek? Ibu kata nak buat Laksa Johor...best tu..lama tak makan Laksa Johor...yummey....Balik Lumut pun pada pagi raya kot..lepas solat raya balik la...sebab tak dapat cuti awal...dapat cuti pas raya ...jadi sambung terus ke Khamis & Jumaat la...terus sampai ke weekend. Kebetulan plak ada wedding di Gopeng. Wedding Liza, rakan sedorm yang akan mengakhiri zaman bujangnya bersama kekasih hati...Tahniah Liza, insya'Allah aku memang nak mai wedding hang nie...

Apapun can't wait for this weekend...ke mana? Huhu nanti kan updatenye nanti...heheh nak jalan-jalan dan snap2 gambo lagi...ok ler, nak rehat..good nite everyone...bye..

Wassalam...


2 comments:

Eyda Sheyda said...

romeo.. awak hensem.. leh kenalan ka?? ahahahaha

btw.. lapar la baca 2 laksa johor..

Heldamelissa said...

heheh Romeo tu mmg ensem Eyda...

montel & montok je body dia heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...