Sunday, October 24, 2010

Relax on Weekend!

Salam semua,

WEEKEND! Huhuh dah nak berakhir dah...Esok ISNIN dan KERJA! Aduh bosannya! Nak jalan tapi tak ada hala tujuan, jadi bantutkan jer laa hasrat. Kang berjalan lagi banyak duit keluar plak. Baik duduk rumah masak sedap-sedap dan tengok tv jer....

Cakap pasal TV...ari nie layan channel 706 Life Inspired - Food Network Asia channel...hanya untuk mereka yang ada Astro B.Yond jer la ek...sebab channel HD...memang best dari channel Asian Food Channel(AFC) 703 ... heheh meriah... gambar pun lebih jelas dan nyata... HD lar katakan... hehehe ... pendek kata memang best la...so, layan TV jer laa weekend nie...tak ke mana pun...banyak la rancangan menarik kat channel tu...antara yang aku suke tgk adalah rancangan GOOD EATS oleh Alton Brown...rancangan masakan yang penuh passion dengan menggunakan ciri-ciri sains dalam masakan..kiranya food science la...menarik tul...lagi satu rancangan best Boy Meet Grills ... memang best laa...chef Bobby Flay star chef nya...best tengok cara dia masak...boleh amek skill tu untuk dipraktikkan di dapur sendiri...kira layan laa...tak de laa bosan sangat weekend nie...

Okay laaa nak sambung balik rancangan tv kegemaran..banyak plak rasanya nak layan rancangan TV...sebab nak habiskan rancangan2 yang direkod...ok daaa...byee...Happy weekend....daaaaa


2 comments:

dzu said...

weekend tgk transformers 2..sampai termimpi

Heldamelissa said...

heheh saboo jer laa..mimpi sapa? Megan Fox ker? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...