Saturday, September 18, 2010

Weekend Raya...

Salam Semua....

Aduhh ... demam hampir kebah... demam dek kena hujan pagi semalam masa pi keje...aduyaii..sejuk n gigil laa masa tu...sebab lebat lak masa nak sampai kat ofis...adehhh, nak buat cam ner..kena pi keje gak laa macam nie kan...basah pun basah laa..kena pi keringkan kat toilet...semalam memang balik keje je...aku tak larat dah...tido pun around 8.30am... tau tau je dah pagi...hehehe....

Ari nie cadangnya nak ke pusara ayahanda di Seksyen 21 Shah Alam...tapi tak jadi sebab aku dah demam...then tengahari plak Mira sms kata nak mai ngan Long, Paklong & Aleeya...jadi kena masak sesuatu gak laa untuk ari nie....fikir punya fikir... idea sudah mari... masak spaghetti bolognese jer laa...heheh kepakaran yang tak bleh di sangkal lagi ler...hehehe


Huhu...selesai makan n siap tido2 lagi...dan pas layan satu drama kat umah..depa pun berangkat pulang ke rumah..semua muka kenyang..sessi bergambar pun muka masih ...Pas semua dah balik...sessi kemas lak dapur... heheh biasa laa tu kan...dah makan kena kemas lak...tul tak?

Okeh laa nak berehat dah...chow chin chow...Wassalam...



4 comments:

IxoR@ said...

Helda,

Lepas2 raya ni, ramai yg demam raya... makan kuih raya banyak sangat!

Makan ketupat rendang banyak sangat!

Hehehehehe...

Take Care OK!

Heldamelissa said...

heheh :) tu la pasal..demam raya...

IxoR@ said...

agak2 kuih raya ada banyak berbaki, meh la kirim..

oh ya, gift awak pun kiTe tak post lag tau.... sowiii...

hehehehe....

Heldamelissa said...

heheh meh dtg mkn...heheh ....

ohh tak post gi ek..patut laa masa dtg opis tgk tak de...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...