Tuesday, February 09, 2010

Makan Besar....

Assalamualaikum.....

Lama tak berblogging...huhu....mungkin sebab banyak buat benda lain...jadi tak de masa laa nak berblogging...minggu nie sibuk laa kot...macam laa aku nak sambut Chinese New Year lak...tapi sebab cuti panjang....mungkin ada benda sket nak buat kat umah...jalan? Mungkin laa kot..tengok cam ner...jalan yang dekat-dekat je laaa...tak bape gemar ke mana-mana time cuti panjang...sebab biasanya highway akan jem teruk...serik laa stuck dlm jem..

Beberapa minggu lepas Ibu datang KL....alahai gembiranya rasa hati...girang tak terkata....walaupun hanya untuk beberapa jam....tapi kira orait laa...bawak pegi makan-makan....beli barang sana sini...uhuhu...then bawak balik umah...rehat-rehat plak....biasa laa orang tua kan...jalan lama sket dia dah penat...jadi bawak le balik rumah...hehehe...


Hmmmm....biasa laa kan....kalau dah jalan-jalan ...sure ada makan-makan plak kan..banyak gak laa benda yang di makan hari tu...dari Salmon sampai laa ke Chicken Chop...uhuhu...nampak Ibu enjoy walaupun hanya sekejap....so, planning this year..nak ajak dia beraya di KL plak laaa....tapi mesti dia merungut as usual laa...sebab kucing-kucing dia tak de sapa nak jaga...cam ner ek? Ada solution utk itu? Any suggestion guys? Lelagi laa dia dah ada kucing gebu dia balik..uhuhu...susah tul...

Okay laa...nanti story lain...ada keje nak dibuat....okeh..jumpa lagi di lain masa....chow....Wassalam....

2 comments:

ika honey bunny said...

haii.. hehe. comel nye pic u ngan ur mom. suka2!

Heldamelissa said...

hi....hehehe TQ TQ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...