Monday, March 12, 2007

Bila April....

Assalamualaikum wrth wbkth....

Hmmmmm....dah nak separuh bulan Mac 2007...cepat betul masa berlalu...rasanya macam baru semalam jer kita melangkah ke tahun 2007...tup tup dah bulan Mac...bulan depan nak masuk bulan April dah...cepatkan!!

3-4 Mac lepas...ada family day kat Bayu Beach Resort, Port Dickson..MCCS Recreation Club Family Day.....seronok la gak...sebab sekali sekala berada di luar dari KL..dapat la nak release tension sket dari kesibukan kerja di office tu kan...sekali sekala ambil angin laaa konon..hehehee...anyway, it was enjoyable moment of the year...hehehee...

Mingg nie...Sabtu; 17 Mac nie aku nak ke Kemaman, Terengganu..ada urusan di Pejabat Tanah Kemaman, Terengganu...dah lama dah aku tak ke sana...ada la gak dalam 10 tahun..huhh..ntah ingat ke dak...mesti dah membangun dah bandar Kemaman tu....maklum la dah lama aku tak pi sana...hehehe...mesti seronok, yer laa..dah sekali ke sana...terus laa jejalan kat bandar Kemaman tu...hehehe...

Okay laa...apa-apa nanti aku update lagi kay...chow...Wassalam.....

Sunset dari bilik di Bayu Beach Resort, PD

1 comment:

d-zu said...

Bayu beach resort ada the best beach kat PD kan..

hehe.sorry ah browsing around je. jumpa this link kat your multiply profile...

*iamdzu*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...