Wednesday, December 14, 2011

Demam OMBAK RINDU ...

Salam semua,

Dah masuk bulan DISEMBER...kejap aje kan. Dah nak berakhir dah 2011. Pejam celik pejam  celik aje nanti dah 2012. Memang pantas.

Aku demam? Tak de la..saja je. Sekarang nie kan musim muvi...semua orang sibuk berlari ke panggung wayang berdekatan..kenapa? Sebab nak tengok Ombak Rindu..aku lom tengok. Rasa macam tak feel lak tengok wayang. Better aku baca novel aje. Takut jalan citer tu rosak lak..heheh...Tapi aku memang dah baca novel tu lebih dari 10x dah. Special sangat citer nie kat aku. Aku suka sangat jalan citer nie. Kiranya antara novel kesayangan aku la..

Di tambah plak dengan adanya ini:


Tandatangan Fauziah Ashari lagi tau dalam novel nie. Masa nie aku jumpa dia kat Pesta Buku di PWTC 3/5/2002. Lama dah kan. 

Aku memang laa pembaca novel tegar dulu. Koleksi novel melambak-lambak. Kiranya aku dah macam library laa tempat kawan-kawan pinjam novel terbaru di pasaran. Semua koleksi novel aku akan dibalut dengan pembalut before boleh di baca. Hehe..so, novel aku akan tahan lebih lama. Memang masih cun sampai sekarang...

Tapi kalau ada peluang nanti, aku nak tengok gak citer nie. Sapa nak banje aku tengok wayang nie? Hmmm....*dok tunggu aje nie*

Okay laa...sambung kemudian..chowwww....

Wassalam...

2 comments:

einz said...

tgk kat youtube je...hehehe ^_*

Heldamelissa said...

tak best langsung laa ombak rindu muvi nie...bosan giler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...