Thursday, September 03, 2009

Salam Ramadhan...


Salam buat semua...

Aduhh..dah lama tak update! Sorry pada kengkawan semua, sebab tak update blog dan tak melawat plak blog kengkawan semua...maklum jer laa..bulan Ramadhan nie sibuk sket..memenuhi tuntutan agama dan penuhi jemputan berbuka puasa...ditambah plak dengan line broadband yang tak berapa elok (mmg mcm berukband)...kekadang tension je...so, baik elak tension2 di bulan puasa kan...hehehe...so, SORRY sesangat ek..hehehe...sebenarnya banyak aktiviti nak cerita...tapi sampai terlupa apa nak cerita...sebab masa berlalu dengan cepat sangat...sampai tak sedar banyak benda lagi nak buat...nak raya...macam-macam nak buat kan...nak kemas rumah...nak buat kuih...nak carik itu dan ini...macam-macam je kan...

Tadi baru la dapat update resepi2 yang dibuat sepanjang bulan puasa untuk juadah berbuka puasa...tu pun ada lagi..tapi tak sempat nak upload...biasa laa kan..sibuk sangat..cuma 31 Aug lepas je baru berkesempatan untuk berehat dari dapur...lari dari kesibukan seperti biasa...berbuka di luar..tu pun sebab hubby kata jom la berbuka di luar...asyik di rumah je..boring gak kan...

Gambo ayam di atas tu..bukan laa aku yg masak...tapi beli masa ari tu...kebetulan pegi pasar malam nak beli barang basah..tetiba hubby cakap pasal ayam percik...jadi nampak terus beli laaa..hehehe..menarik lak kan ayam tu..hehehhe...lepas beli barang terus balik...tak jejak pun lagi Bazaar Ramadhan Melawati...rimas sebenarnya tengok manusia yang bersesak2 di situ..sampai nak parking pun payah....so, wat pe kan...baik balik umah terus masak..lagi best..macam2 gak bleh makan...hehehe...

Okeh laaa..mata dah ngantuk..nak tido laaa...tataaa...good nite...

Selamat Bersahur buat semua....chowww

Wassalam...

1 comment:

Eyda Chan said...

laparnya saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...