Monday, March 10, 2008

Lama dah....

Assalamualaikum...

Lama tul tak menaip blog...sibuk..macam2 laaa ...bile nak taip dah lupe apa isi nak taip...lagipun hujung minggu sibuk dengan pilihanraya nie kan..tengok keputusan pilihan raya sampai aku mc plak ari nie...mana taknye...malam orang kira undi aku pun dok depan tv...tunggu keputusan...sakit kepala dah start dah masa tu...sampai semalam masih lagi bersisa...now pun masih ada..pi doktor tadi..doktor kata Migraine...agaknya tak cukup tido....tak pun power spec dah tambah.....adehhh nak kena buat spec baru laa tu...duit lagi...macam2 jer laaa...

2-3 hari lepas sibuk update & upload resepi yang aku buat..saja laa..kebetulan tengah rajin..boleh laa nak buat macam-macam kan..kalau tak jangan harap laa...maklum laaa....hari-hari keje..hujung minggu je laa ada masa nak buat apa2 kan....hari biasa masak gak...tapi tengok ikut mana yang sempat laa...masak yang simple saja laaa..janji makan laaa...malas nak makan kat luar..sekarang nie semua mahal....

Ok laa..nak berehat laaa...nak sambung tengok berita jap..okiesss....chow chin chow....

Wassalam....

2 comments:

yginsaf said...

aha, dah 2 minggu lepas pilihanraya..

masih x update blog lagi ker.. ehehe..

-DiRiKu- said...

hurmp......dah lama tak menjenguk,jenguk2 tak juga update....ape crita?ingatkan sibuk kat dapur, pegi dapur pun kosong jer?tidor jer la ni erk?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...