Tuesday, July 18, 2006

Siti Situ Sana Sini

Gempar dengan berita pengumuman Siti- Sidang Media Khas Siti Nurhaliza..jam 12.00 17 July 2006...pergh...macam raja jer...maklum laa Artis No 1 Negara...lepas pelbagai spekulasi yang timbul sepanjang tahun ini, akhirnya Siti Nurhaliza memaklumkan negara...bahawa perkahwinannya dengan Datuk K akan berlangsung pada bulan Ogos ini...21 Ogos - Upacara Tunang & Nikah...28 Ogos - Majlis Persandingan di Kuala Lumpur Convention Centre. Manakala 3 September pula majlis di Kuala Lipis. Pergh....nie memang wedding of the year betul...Siti Nurhaliza kawin sama tahun dengan aku...hehehe 2006 tuh...

Setelah di teliti semua lirik lagu Siti dalam album Transkripsi...aku dah agak memang ada jawapan bagi segala spekulasi yang timbul...semua lagunya berunsurkan cinta...cinta...cinta...memang dia sah dilamun cinta...so, apapun Siti Nurhaliza...siapapun pilihan Siti Nurhaliza...tu hak Siti Nurhaliza...kita sebagai insan sepatutnya mendoakan kebahagian & kesejahteraan rumahtangga beliau...Aku bukanlah peminat setianya...tapi aku sekadar peminat lagu-lagu gemersik dari bibirnya...& juga bait-bait lirik hasil tulisannya...Buat Siti Nurhaliza...semoga berbahagia selalu...

5 comments:

e-chees said...

samada yg bermisai lebat atau pun x, sape2 pun pilihan siti aku rs die tau sape yg tbaik buat diri die...kompom siti nih fallng luv...xkan la die materialistik cam sesetengah artis kan..die sendiri pun millionaire!:P

Heldamelissa said...

tu laa...dia pun dah millionaire...wat per laa sibuk lagi...atau..mungkin dia nak gelaran DATIN?? Tapi mungkin tidak..kerna dia sendiri pun bleh dapat DATUK...heheheh

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonymous said...

I find some information here.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...