Monday, July 17, 2006

Bosan hujung minggu


Assalamualaikum...

Alahaiii..(chehh macam Farhan lak) Ihikss...anyway, aku kebosanan semalam...dok umah tarak buat apa...walaupun ada keje..kemas umah sepanjang hari..tapi bosan gak lar..then sempat laa aku snap beberapa gambar dari arah rumah aku...nun di atas puncak bukit...area Kemensah Heights...memang la best...musim hujan sejuk giler...aku pun tak tahan...hehehe...semalam konon nak amek view dari rumah...tapi tu jer la view yang ada pun...sebelum nie cantik...tak la teruk...tapi sejak depa tengah buat town house tuh..terus gondol depan tuh...sebenarnya dari umah aku bleh nampak sign board Carrefour...kalau malam lagi laa..sebab nampak lampu sign board tu kan...hehehe...tu jer laa...konon bosan ingat nak pi Zoo Negara laa..tapi bila fikir balik...hujung minggu ramai orang...malas laaa nak pi sana..so, aku ambil keputusan dok umah jer laa...melepak bersama tv, bantal & secawan nescafe...

Mulanya aku nak pi turun bawah....buat check-up kat kereta aku..tapi hujan renyai la plak...so, tak jadi la...tu la pasal aku dok mengemas rumah jer..mana yang tak best aku alih sana...alih sini..susun sana... susun sini...nak kasi nampak best laa konon...tapi rasanya sama...then dalam jam 3 petang...aku start masak untuk malam...memandangkan Hubby keje shift pagi (walaupun Ahad keje shift kena keje gak)...so, petang dia balik la...maknanya aku dah siap masak le....hehehhe...bijak-bijak...lauk pilihan...sup sayur, ikan bilis tumis, telur dadar & udang goreng tepung...pergh...membuka selera...

Petang tu lak...bosan-bosan dok keluarkan album...rearrange balik laa semua gambar...gambar kawin ler...then ada yg letak dalam frame...mana yang sempat jer laa...sebab Ahad nie Mentua & Ipar aku nak mai umah...kena laa kemas umah...hehehe....jadi Sabtu tak ler penat sangat...kena kemas sket2 laa...hehehe...

Okay laa..nak lunch...lapaq sesangat dah nie....okies...enjoy gambar yang tak seberapa di atas tuh...hehehe...chowww...

3 comments:

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

I find some information here.

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...