Saturday, March 23, 2013

It's all about FOOD!

Assalamualaikum....

Sabtu dah. Kejap aje kan. Pejam celik-pejam celik. Dah nak berakhir dah bulan Mac ni kan. Cepat masa berlalu, sampai tak terasa sangat dah di tahun 2013 nie. Ntah la...mungkin sebab aku tak fikirkan sangat pasal tahun 2013 nie.
 
Bulan ni, bulan fikirkan makanan. Dah terjebak dah! Fuhhh..abis la. Niat nak berdiet ada, tapi akhirnya tiada. Haha...macam mana tu eh? Since yesterday is our payday, so semalam sempat laa merayau di KLCC. Beli barang yg ntah hape2...tapi ada gak barang perlu kan.
 
Jadual mingguan untuk menjelajah kawasan foodcourt. Hehe tengah dalam prosess pemilihan lagi. Nak menjelajah tempat makan baru lak. Asyik tempat yang sama aje kan. Boring gak makan benda yang sama aje. Untuk tapaw makanan dari rumah plak, HILANG MOOD sejak dua menjak ni. Reason? Nanti aku story di entry akan datang.
 
 
Lunch semalam dah menerjah ke RASA Foodcourt KLCC. Kat mana? Level 4, KLCC tu. Banyak gak pilihan. Tapi tadi nak rasa makan makanan berasap. Hehe, sapa penah pegi makan tau laa rupanya bagaimana dan rasanya bagaimana. So far bagi aku menepati citarasa ku ini. Tekak masih boleh terima. Jadi tadi aku order makanan kat Pepper Lunch Express. Banyak pilihan. Tapi kali ini aku order yang beef lak, before ni aku dah order yang chicken. Sedap Pas ni nak order yang Salmon plak.
 
Tapi lately aku memang suka western food lak. Bukan maksud sebelum nie tak suka. Aku ni memang RATU western food gak. Tapi aku macam kurang makan nasi sekarang nie. Kurang selera nak menjamah nasi. Aku prefer makan Sandwich biarkan pun waktu lunch. Ntah laa....dah tua agaknya. Selera makan pun kurang kut!
 
So, apa korang masak untuk weekend lunch ni? Jom makan bersama keluarga.

2 comments:

Nur Qistina said...

untungla kan...tekak mahal..=p

Heldamelissa said...

tekak tak mahal..selera mahal aje...ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...