Sunday, September 18, 2011

:: Cinta Muka Buku ::

Assalamualaikum wrth wbkth....

Hi semua! Hmmm...weekend dah berakhir. Esok kerja. Bosan kan kerja? Sebab?...Banyak keje kat ofis..tu pasal rasa bosan. Ntah laa..bila fikir pasal kerja...asyik fikir pasal nak bersara ajer...lama lagi tu umur nak bersara...hehehe berangan jer lebih....

Minggu nie lepas satu open house...tak larat dah nak ke open house yang lain...pale pening lak...Hujan pun tak hengat punye hujan laa..macam ribut dah. Then jem di semua jalan-jalan di KL...so, hangat hati je bila nak keluar rumah. Baik dok umah jer...tengok tv lagi best!

Update blog? Actually malas sebenarnya. Tak de mood. Ntah la. Raya nie memang tak de mood nak buat apa...buat kek...buat kuih...masak-masak...sungguh malas n tak de mood la...tak tau kenapa...perlukan semangat balik nie...

Dalam kebosanan hujung minggu...layan YouTube ...dari cerita Upin Ipin, Boboiboy, video clip, dan macam-macam lagi...tapi sejak petang semalam dok dengar lagu Cinta Muka Buku dari Najwa Latif...layan gak lagu budak umur 16 tahun nie. Kiut lak tu...tetiba teringat lak zaman bercinta dulu....heheh ...jumpa di cyberspace gak laa dulu...masa tu lom ada Facebook pun lagi..MySpace...or Friendster pun lom ader masa tu...Heheh manisnya kenangan itu...okay..jom layan lagu nie...best! Enjoy!




2 comments:

ciK LyndaWawa said...

best lagu dia ni..hehehe

Heldamelissa said...

ahaa mmg best kan...layan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...