Friday, April 01, 2011

Friday : Orientation Day + Shopping Day

Assalamualaikum wrth wbkth,

Hi! So, happy today. Coz what? Orientation day for GDD. Officially become a group starting on 1 April. Not April fool okay! Ada orientation untuk merapatkan sillaturrahim antara 2 department yang terpisah jauh kerana berada di dalam bangunan yang berlainan. Interesting. Memang best la. Penat but seronok sangat. After the orientation semua pegi Bazaar di Jalan Tengah beramai-ramai. Hehehe :) Next time aku story pasal bazar nie plak ek ++ gambar2 di bazaar... Seronok tau.

Penat sangat dengan macam-macam aktiviti hari ni, hubby decide pegi makan jer kat luar. Since kita orang dah lama tak pegi sini, nak makan Char Koey Teow kat Mali's Corner. Kat mana? Kat Taman Bunga Raya, Setapak. Famous tempat nie. Ada Nasi Lemak Ayam Goreng & Char Koey Teow ... Air plak ada macam-macam. But paling aku suke adalah Nescafe. Hubby plak suka Horlicks. Sedap!

:: Mali's Corner @ Tmn Bunga Raya, Setapak ::

Biasanya kami suka order 2...Nasi Lemak Ayam Goreng & Char Koey Teow....tapi hari nie mood nak makan satu jer...hehe misi diet kan dah terbantut. Jadi kena usahakan laa kan... hehehe

:: Char Koey Teow + Nescafe Ice ::

Memang heaven rasanya makan 2 benda nie kat sini. Nasi lemak pun sedap, Char Koey Teow pun sodap. Kat sini ramai student TAR College makan. Sebab berdekatan dengan campus and rumah sewa mereka. Memang ramai. Mostly chinese. And dorang kalau makan jer kat situ, penuh. Que untuk beli makanan tok sah cakap laa...sampai ke jalan raya besar terus. Memang berbaloi beratur panjang la. At one time, pernah datang masa tu hujan, but still orang que dengan payung sebab nak dapatkan Char Koey Teow & Nasi Lemak Ayam Goreng dia....memang sedap. Sapa belum cuba bleh la cuba kan.

Okay laa...enuff citer pasal makanan...nanti lapo balik lak....okay guys good nite...happy weekend to all...bye....

4 comments:

IxoR@ said...

aiyyooOooo....

dah lapo pun....

ok c u later, nak pi dapo... dinner!

:P

dzu said...

bazar dah takde habuk habuk construction?

Anonymous said...

Yg peliknya, mcm mana Boss u selama 2 tahun tidak tahu pasal blog ni? Mmg boss hampeh btul...hee hee.
Oh, i pon agree, sakit telinga dengar "minah tak bertamadun" asyik mengadu aje...kesian boss u kena tahan staff mcm tu kan? Haahaaa.
Anyway, all the best, keep up the good work on this blog, very cute and interesting. Harap boss baru tak la mcm boss lama...

Heldamelissa said...

hehehe :) Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...