Friday, January 29, 2010

Tibanya Februari 2010 . .



Assalamualaikum wrth wbkth....

Dah lama tak menaip di blog sendiri....bukan apa....tak de masa nak update ler...banyak sangat benda nak buat dalam tahun baru nie...sampai entry tahun baru pun tak sempat nak buat...aduhhh...dah terlepas segalanya...Apapun, FEBRUARI dah nak tiba...kejap je kan...pejam celik pejam celik dah sebulan di tahun 2010 nie...

Tahun nie aku & hubby dok sibuk tgk anime Bleach...dari yang siri sampai yg movie...huhuhu...hubby dah kemaruk dah tengok BLEACH...bukan pencuci bleach tu...tapi siri anime Jepun..best...patut laaa siri nie fames kat Jepun....aku pun dah terjoin sekali...hehehe...


Isnin nie CUTI...yeay....keje kat WILAYAH cuti...sbb Hari Wilayah...sapa keje? Sila angkat tangan? Hehehe....tak best!! Kita cuti..yeay....Februari nie banyak cuti...best...huhuh...CNY..tak tau laa..sama ada nak pi mana2 atau nak melepak di rumah je...mungkin dok umah je laa kot...malas laa kot....mungkin KL akan lengang time tu....sebab ramai blah keluar dr KL...

Okeh laaa..nak rehat-rehat dulu...nanti ada masa blog lagi...tu pun kalau aku ada mood nak menaip....kalau tak...jawabnya bersawang lagi laaa blog aku...adehhh...macam2 je kan...ok daaaa....

Wassalam...




2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

salam akak..akak pun layan bleach ker?hehehe......cam tak caye aje...

Heldamelissa said...

huhu mesti layan...best BLEACH tu....dah abis layan baru dok bleach baju lak...hehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...