Friday, December 04, 2009

Friday is a flyday for me....


Assalamualaikum....

Huhu akhirnya
JUMAAT tiba...hari yang ditunggu-tunggu setiap minggu...sebab paling tak best adalah hari ISNIN...boring je ari tu kan...rasa malas je semua benda...rasa nak tido pun ye gak...pokok pangkalnya nak rehat jer laa...tak de yang lebih best dari JUMAAT...masa keje lebih pendek sket...

Minggu nie apa acara? Esok nak pegi JOM HEBOH @ Bukit Jalil...acara tiap2 tahun yang akan aku pegi....sebab nak pegi shopping sakan kat sana...hehehe :) biasa la kan....harap esok tak hujan laa..kalau tak akan spoil the day kat sana...for sure aku mencari paper beg yg cun-cun belaka bila membeli belah barangan RM10...heheheh

Last week....masa hari raya tu...kira lepas pi beraya di rumah MIL tu...terus hit ke KLCC...huhu sebab nak pegi tengok TWILIGHT Saga : New Moon...huhu sebab dah terpikat lak ngan di Edward tu...hehe mamat ensem yg pucat je sepanjang hidupnye...hehehe :) kira aku pun pucat la nak tengok dia...heheh...best....tapi tak sabar nak tunggu Twilight Eclipse tahun depan...sambungan yang ke-3 lak..hehehe....nak tengok apa kesudahan si Bella nie..apa jadi...hehehe...harap dia tak jadi macam Makcik Bella dlm citer Tari Tirana tu...makcik Bella yang pekak tu...hahahah ...

Ok la....esok sambung citer gik...choww....

Wassalam...

2 comments:

IxoR@ said...

Salam Helda...

macam best citer New Moon...iye ke?

tingin nak gi tengok....

:D

Heldamelissa said...

best gak laa....

ari tu tgk Twilight kat Astro...

so, saja laa pi sambung terus yg ke-2 kan...hehehe layannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...