Tuesday, November 10, 2009

Kembali Lagi....

Assalamualaikum wrth wbkth ....

Kembali lagi menulis...kali ini...macam2 aku nak update la kot...tetiba rasa nak berkongsi cerita buat semua....suka & duka...ada sedih...ada ria...

Semalam hubby call my MIL...so, confirm 'check-in' kat Hospital Putrajaya, pagi Jumaat nie...untuk pembedahan pada pagi hari Sabtu...seram sejuk aku dengar bab pembedahan...aku rasa phobia pada bilik pembedahan..bukan sebab aku pernah masuk....tapi aku pernah menunggu di hadapan bilik bedah dari pagi hingga petang....alangkah penat & resah gelisahnya tunggu depan tu...macam2 perasaan yang tak dapat digambarkan saat tu...ntah laa...

Gambar 1 Nov 2009 lalu @ Birthday party Mira & Aleeya

Doa yang terbaik buat my MIL....semoga beliau selamat menjalani pembedahan...risau gak....sebab takut ada komplikasi...ntah la..harapkan yang terbaik....dan penuhkan dengan doa saja....itu aja yg mampu aku lakukan...yang pasti...pagi Sabtu tu..seawal pagi dah bertolak ke Putrajaya...sib baik la dah biasa ke sana...dah tau jalan senang...sebab before nie pun ulang alik ke sana gak masa dia memula admit ke hospital...adengan sesat tu..normal laa..hehehe time pegi ok...time balik lak sesat..heheheh...tak jumpa jalan kuar....lawak gak....

My MIL with hubby @ Birthday party Mira & Aleeya

Hmmmm....apa pun...doa terbaik la buat masa ini....Apa-apa nanti aku update lagi....tengah ada mood menulis....tengah ada mood nak upload itu dan ini...so, nantikan yek...

Chow....Wassalam...

3 comments:

crappy said...

Hope she'll be fine :)
Semua doakan yang terbaik..

Dr.Bahsha said...

helda, r u ex student SMPTLDM???
IF YES, OUR COMMITEE WANNa ORGANIZE REUNION NEXT FEBRUARY 2010..
PLZ DO CONTACT ME THROUGH EMAIL..THX. IF NO...THEN SORRY...JUST ASK...
drbahsha@gmail.com

Heldamelissa said...

alhamdulillah....berjaya pembedahannya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...